XIV. Local Farmers' Market-Buy fresh, buy local

Áprilisben is várjuk az immár 14-ik alkalommal megszervezett Helyi Termelők Vásárára! Ha egészséges, hagyományos és minőségi termékeket szeretne vásárolni jöjjön el a Petry Lárványműhely és Múzeum udvarába. Ebben a hónapban bővítettük a meghívott termelők sorát, hogy az érdeklődők igényeit kielégítsük. Cégünk segíteni szeretné a helyi termelőket az értékesítésben, ugyanakkor a vásárlók számára megteremti a lehetőséget, hogy rendszeresen vásárolhassanak egészséges helyi termékeket. Hústermékek, tejtermékek, sajtok, méz, lekvárok, szörpök, gyümölcslevek, borok várnak kóstolásra. Nem utolsó sorban olyan kézműves portékákat is megtalálnak a vásárban, amelyekhez máskor és más helyen nem juthatnak hozzá Marosvásárhelyen.

Helyszín: Marosvásárhley, Rákoczi Lépcső 1. szám
Időpont: 2017 áorilis 21., péntek 8:00-19:00 óra között

Fogyasszunk egészséges élelmiszereket, erősítsük saját gazdaságunkat!
 

Kategóriák

Blog

Válogatott Húsok

Válogatott húsok. Ínyencek kedvence. Vásárlóinknak válogatott húsokat kínálunk és odafigyelünk arra, hogy mindig a legjobb állatok húsával dolgozzunk, amelyeket hazai gazdáktól származó, szigorú feltételek szerint minősített farmokról szerzünk be.

Ünnep- hagyományok, ízek, szokások

Hagyomány, egészség és fenséges ételek - minden ami egy igazi ünnephez szükséges.

Receptek

Gyors receptek az elfoglalt hétköznapokra. Kövesd a blogbejegyzéseinket, rendszeresen töltünk fel új recepteket!

A hús egészséges felhasználása

Az élelmiszerbiztonság elsőrendű kérdés mindannyiunk számára. Hústermékek és hentesáru vásárlásakor tanácsos betartani néhány fontos szabályt.  

Hogyan készülnek termékeink?

Bemutatjuk, hogyan készül az egészséges hentesáru a Petry család hagyományos receptjei alapján.  

Újdonságok, események

Hírek, események, érdekességek, tájékoztatjuk minden fontos információról, ami a tevékenységünkhöz kapcsolódik.

Transylvanian Gourmet

A Transylvanian Gourmet kampány a PETRY cégcsoport kezdeményezése. Célunk az erdélyi sonkakészítési értékek érdek nélküli bemutatása. Az, hogy felhívjuk a figyelmet Erdély ínyencségeire. Ezért igyekszünk minőségi környezetet és felületet biztosítani arra, hogy akár az itt lakók, akár az idelátogatók hiteles képet kapjanak a helyi kulináris sajátosságokról. A recepteket a creative@petry.ro email címre várjuk.

Fel