A főszakácsok ajánlásával

Rólunk

A Petry Sigmund-termékek története

Történelem

        Az 1879 óta tartó létezésünk alatt sok mindent megtapasztaltunk, jót és rosszat egyaránt. A sikereknek örülünk, a kudarcokat pedig leckének tekintjük. Ha valaki azt kérdezné, hogy minek köszönhető a 136 éves siker, azt mondhatnánk, hogy a kiolthatatlan előrehaladás iránti vágynak.

       Tisztelettel adózunk őseinknek fáradságos munkájukért, hisz minden termékünkben van egy csipetnyi a múltból is. A közel 140 éves recepteskönyvünk, ami egyike a legdrágább örökségünknek, alapját képezi termékeink javarészének és ennek is köszönhetően nevezhetjük magunkat joggal hagyományörzőnek.

            A korral való haladás, a folyamatos kutatás és tanulás elengedhetetlenek a sikerhez. Odafigyelünk arra, hogy mindig a legjobb, hazai gazdáktól származó állatok húsával dolgozzunk és a legjobb fűszereket használjuk termékeinkhez. Ezzel is igyekszünk odafigyelni az egészséges táplálkozásra és arra, hogy az Önök és családunk asztalára a lehető legegészségesebb termékeket tudjuk elkészíteni.

            Köszönjük kedves vásárlóink bizalmát. Ezentúl is törekszünk arra, hogy a legjobbat nyújtsuk Önöknek.

Üzleteink

Mi a Petrynél őrizzük a hentesáru készítés ősi hagyományát, folyamatosan biztosítjuk az eredeti ízeket és egészséges termékeket, hogy Ön soha ne feledje, milyen is egy ízleteset és jót enni.

Kapcsolat

PRIMACOM - PETRY 540191 | Marosvásárhely, Barajului utca 5 sz. 
Rendelésért (en-gros) hívja a 0735/206.255 vagy +40265/264.308
Állatfelvásárlásért hívja a 0728-98.06.88  
Órarend: H-P 06-14

Fel