Rețete

 Piept de pui la cuptor - cum devine fraged și suculent

Puiul de fermă Tanyasi, fraged și proaspăt, disponibil în magazinele Petry, este ideal pentru orice reţetă, pentru că este o pasăre crescută într-un mediu natural, pe păşuni cu aer proaspăt şi curat, este hrănită cu furaje naturale, fără vitamine ce accelerează maturizarea acesteia, de aceea carnea puiului de Tanyasi este deosebit de delicioasă şi de sănătoasă.

Gustă vinurile artizanale ale cramei Petry Estate Winery!

Îți vom prezenta câteva sortimente de vinuri savuroase din crama Petry Estate Winery (www.petrywine.ro) ce oferă o notă de delicatețe oricărui preparat. Descoperă alături de noi cele mai rafinate vinuri realizate din soiuri de struguri din viticulturile de pe Valea Târnavei.

Ce să mâncăm, în funcție de sezon

Carnea de calitate de la Petry provine de la fermierii locali care cresc animalele într-un mod clasic și natural. Carnea și produsele din carne sunt realizate după rețetele vechi, clasice. Acest lucru se resimte prin gustul și calitatea cărnii.

Savoarea toamnei în trei rețete tradiționale

Redescoperă rețete pline de gust în anotimpul de toamnă pe bază de carne și legume proaspete și fă-ți aprovizionarea cu carne și condimente de la magazinele noastre locale Petry. Nu uita să cumperi legumele de la fermieri locali pentru un gust veritabil și preparate sănătoase.

3 rețete de pizza făcută în casă

Un preparat îndrăgit de toată lumea, de la mic la mare este pizza. Este ușor de gătit și poți folosi ingrediente ce le ai deja în frigider. Dacă folosești mezeluri Petry și vrei să le consumi sub altă formă, noi îți prezentăm trei rețete de pizza ușor de preparat chiar la tine acasă, în bucătărie.

Rețeta secretă de marinadă Petry

Ingredientele de care ai nevoie pentru Marinada Petry nu sunt multe la număr și sunt ușor de procurat. Sunt ingrediente simple care oferă un gust desăvârșit cărnii și o aromă aparte. Marinada se poate prepara din carne de porc, carne de pasăre, vită, în funcție de preferințele fiecăruia.

5 rețete pentru un grătar care se potrivesc alături de un pahar de bere și Campionatul Mondial de Fotbal

Fani fotbalului trebuie să știe aceste 5 rețete pentru un grătar care pot savura cu o halbă rece de bere. Carnea pe grătar are un gust minunat și este ușor de preparat. Un grătar poate fi pregătit din mai mult tipuri de carne precum din carne de porc, vită, pui, pește și să nu uităm de mititei și cârnați.

Carne preparată pentru hamburgeri marca Petry

Celebrele pogăci de carne pentru hamburgeri pe care le vom servi începând de azi în magazinele Petry, le preparăm din carne de vită, calitatea l, iar pentru că ne dorim să oferim clienților noștri un gust unic, pe care să dorească să îl experimenteze în fiecare zi, adăugăm cărnii de vită şi câteva felii de slănină tare de porc

5 mâncăruri preferate gătite la ceaun

Pentru a da o aroma autentică mâncării și pentru a obține niște preparate sănătoase gătite încet, noi îți recomandăm să prepari mâncarea la ceaun. Iată câteva feluri de mâncare pe care le poți prepara la ceaun pentru a-ți surprinde familia.

Secretul steak-ului perfect – trucuri și sfaturi utile

Ai gustat o friptură pregătită profesional? Și știi din ce fel de carne este făcut cel mai gustos steak? Știi cum să prepari acasă această delicatesă? Iată câteva lucruri pe care e bine să le știi.

5 idei inedite pentru un grătar de 1 Mai

Pentru a vă putea impresiona familia și prietenii cu mâncăruri gustoase și sănătoase preparate la grătar, noi am pregătit o listă cu cinci idei inedite pentru un grătar de nota zece.

Secretele preparării celor mai gustoși cârnați de casă

Care este cel mai important aspect în procesul de preparare al cârnaților de casă? Într-un scurt interviu cu celebrul maestru mezelar la Petry, Bíró László puteți afla cum se prepară cârnații tradiționali de casă pe baza rețetei străveche a familiei Petry.

Friptură de miel la cuptor

Se aproprie sărbătorile Pascale și ai dori să pregătești o rețetă mai specială pentru masa festivă? Îți recomandăm să prepari pulpă de miel la cuptor.

Friptură de vițel

Pregătim carnea de vițel preprăjită în puțin unt, ulei și vin, fript pe grătar. Garnitura este una specială, datorită roșiilor cherry și strugurilor. Potfă bună!

Musaca cu cartofi și carne tocată

Specialitatea grecească este foarte bogată, are în ea cartofi, carne și legume. Totuși este simplu de pregătit, vă arătăm cum!

Chiftele la cuptor

Chiftelele obișnuite și îndrăgite sunt preparate de noi după o rețetă specială. Fiecare chiftea are cașcaval înăuntru, și este învelit într-o felie de kaizer. Cu chili măcinat i-am adăugat un gust special!

Simplu dar foarte gustos: spaghete bolognese

Carnea tocată se folosește în multe mâncăruri, una foarte populară este spaghetele bolognese. Dacă v-ați săturat de rețeta dumneavoastră, vă arătăm cum se prepară după o rețetă simplă dar totuși diferită: cu oregano și cuișoare, fript în formă de tort!

Aperitiv de Crăciun - Șuncă de sărbătoare cu mirodenii speciale Petry

Șunca de sărbătoare cu mirodenii speciale, de la Petry, este ingredientul princiapal al acestei rețete minunate, ușor de pregătit și foarte gustos!

Chiftea umplută, glazurată cu miere - un aperitiv festiv

Un aperitiv delicios, chiftele umplute cu ouă. Această rețetă se poate prepara foarte repede.

Crenvurști zemoși în aluat

Ce bunătăți poți pregăti din crenvurștii zemoși de la Petry? Iată o rețetă simplă pentru masa festivă.

Cârnați dulce-picant

O rețetă gustoasă, care arată ce putem prepara din carnea proaspătă de cârnați!

Sarmale ardelenești

Iată cum poți prepara cele mai bune sarmale ardelenești, cu cioalan afumat și carne tocată de la Petry.

Categorii

Blog

Sărbătoare - tradiții, gastronomie, obiceiuri

Tradiție, sănătate și gusturi desăvârșite - într-un cuvânt sărbătoare.

Cum gătești sănătos carnea?

Este foarte important să respectăm condițiile optime necesare păstrării cărnii și a mezelurilor, astfel ne vom putea bucura, cu siguranță, de aroma și consumul acestora fără ca ele să aibă un impact negativ asupra sănătății noastre.  

Rețete

Rețete delicioase din carne și mezeluri proaspete, pe care le poți prepara ușor. Urmărește-ne, postăm rețete noi periodic!Poftă bună!

Cum se fabrică mezeluri de calitate?

Vă prezentăm cum se prepară mezelurile sănătoase pe baza rețetelor tradiționale Petry.

Știri și evenimente

Evenimente, știri și noutăți - vă ținem la curent cu toate informațiile importante legate de activitatea noastră!

Transylvanian Gourmet

Campania Transylvanian Gourmet este inițiativa firmei Petry. Scopul nostru este de a prezenta fără interes tradiția preparării jambonului de casă în Transilvania, precum și cultura acesteia. Dorim să atragem atenția asupra preparatelor tradiționale din Ardeal. Ne-am propus să creăm o platformă specială, unde atât localnicii, cât și cei care ne vizitează regiunea, se pot informa despre obiceiurile și gastronomia locală. Așteptăm rețetele dumneavoastră pe adresa de e-mail creative@petry.ro.

Fel