Rețete

Friptură de miel la cuptor

Se aproprie sărbătorile Pascale și ai dori să pregătești o rețetă mai specială pentru masa festivă? Îți recomandăm să prepari pulpă de miel la cuptor.

Friptură de vițel

Pregătim carnea de vițel preprăjită în puțin unt, ulei și vin, fript pe grătar. Garnitura este una specială, datorită roșiilor cherry și strugurilor. Potfă bună!

Musaca cu cartofi și carne tocată

Specialitatea grecească este foarte bogată, are în ea cartofi, carne și legume. Totuși este simplu de pregătit, vă arătăm cum!

Chiftele la cuptor

Chiftelele obișnuite și îndrăgite sunt preparate de noi după o rețetă specială. Fiecare chiftea are cașcaval înăuntru, și este învelit într-o felie de kaizer. Cu chili măcinat i-am adăugat un gust special!

Simplu dar foarte gustos: spaghete bolognese

Carnea tocată se folosește în multe mâncăruri, una foarte populară este spaghetele bolognese. Dacă v-ați săturat de rețeta dumneavoastră, vă arătăm cum se prepară după o rețetă simplă dar totuși diferită: cu oregano și cuișoare, fript în formă de tort!

Aperitiv de Crăciun - Șuncă de sărbătoare cu mirodenii speciale Petry

Șunca de sărbătoare cu mirodenii speciale, de la Petry, este ingredientul princiapal al acestei rețete minunate, ușor de pregătit și foarte gustos!

Chiftea umplută, glazurată cu miere - un aperitiv festiv

Un aperitiv delicios, chiftele umplute cu ouă. Această rețetă se poate prepara foarte repede.

Crenvurști zemoși în aluat

Ce bunătăți poți pregăti din crenvurștii zemoși de la Petry? Iată o rețetă simplă pentru masa festivă.

Cârnați dulce-picant

O rețetă gustoasă, care arată ce putem prepara din carnea proaspătă de cârnați!

Sarmale ardelenești

Iată cum poți prepara cele mai bune sarmale ardelenești, cu cioalan afumat și carne tocată de la Petry.

Categorii

Blog

Transylvanian Gourmet

Campania Transylvanian Gourmet este inițiativa firmei Petry. Scopul nostru este de a prezenta fără interes tradiția preparării jambonului de casă în Transilvania, precum și cultura acesteia. Dorim să atragem atenția asupra preparatelor tradiționale din Ardeal. Ne-am propus să creăm o platformă specială, unde atât localnicii, cât și cei care ne vizitează regiunea, se pot informa despre obiceiurile și gastronomia locală. Așteptăm rețetele dumneavoastră pe adresa de e-mail creative@petry.ro.

Știri și evenimente

Evenimente, știri și noutăți - vă ținem la curent cu toate informațiile importante legate de activitatea noastră!

Cum se fabrică mezeluri de calitate?

Vă prezentăm cum se prepară mezelurile sănătoase pe baza rețetelor tradiționale Petry.

Cum gătești sănătos carnea?

Este foarte important să respectăm condițiile optime necesare păstrării cărnii și a mezelurilor, astfel ne vom putea bucura, cu siguranță, de aroma și consumul acestora fără ca ele să aibă un impact negativ asupra sănătății noastre.  

Rețete

Rețete delicioase din carne și mezeluri proaspete, pe care le poți prepara ușor. Urmărește-ne, postăm rețete noi periodic!Poftă bună!

Fel