Petry Zalán Endre, proprietarul firmei Petry a câștigat prestigiosul premiu Merit Award for the Carpathian Basin of the Hungarian Quality Product Award

Hungarian Quality Product Award, ajuns la a XX-a ediție, este o gala a producătorilor, fiind organizat anual în Parlamentul Ungariei. În data de 5 septembrie 2017 cu ocazia acestui eveniment Petry Zalán Endre, proprietarul firmei Petry a câștigat prestigiosul premiu Merit Award for the Carpathian Basin of the Hungarian Quality Product Award, înmânat de către Potápi Árpád János, secretarul de stat a Ungariei.

Cum v-ați simțit când vi s-a înmânat acest premiu?

Am fost foarte onorat când m-au anunțat că voi fi premiat. Totodată pot spune că acest premiu mi-a transmis un sentiment de apreciere și susținere din partea Parlamentului Ungariei. Calitatea produselor ardelenești, eforturile noastre, devotamentul pentru păstrarea tradițiilor au fost recunoscute și peste hotare.

Ce înseamnă acest premiu?

Am păstrat tradițiile meseriei de măcelar, folosim carne proaspătă din tăiere proprie, și achiziționăm materie primă exclusiv din România. Afacerea de familie, se află la a noua generație și prin dezvoltarea continuă a companiei, creăm noi locuri de muncă. Consider că în Transilvania firma noastră produce cele mai sănătoase mezeluri tradiționale, preparate pe baza rețetelor originale. Acest premiu recunoaște munca și eforturile noastre de a păstra autenticitatea produselor, devotamentul pentru păstrarea tradițiilor și grija pentru protejarea mediului înconjurător.

Cum se pot fabricarea produse tradiționale, utilizând tehnologia de ultimă generație?

Principiul familiei și al firmei este că mezelurile se pot fabrica doar din carne foarte proaspătă. Respectând tradiția, preparăm produse de calitate și investim în continuu în modernizarea fabricii noastre. Implementarea tehnologiilor moderne ne ajută să menținem calitatea preparatelor din carne și să protejăm mediul înconjurător. Nu înseamnă că mergem în occident să învățăm profesia, precum Petry Sámuel în anii 1800, dar relațiile europene ne ajută să ținem pasul cu schimbările și cerințele secolului 21., iar compania noastră este în permanentă dezvoltare.  

Categorii

Blog

Transylvanian Gourmet

Campania Transylvanian Gourmet este inițiativa firmei Petry. Scopul nostru este de a prezenta fără interes tradiția preparării jambonului de casă în Transilvania, precum și cultura acesteia. Dorim să atragem atenția asupra preparatelor tradiționale din Ardeal. Ne-am propus să creăm o platformă specială, unde atât localnicii, cât și cei care ne vizitează regiunea, se pot informa despre obiceiurile și gastronomia locală. Așteptăm rețetele dumneavoastră pe adresa de e-mail creative@petry.ro.

Știri și evenimente

Evenimente, știri și noutăți - vă ținem la curent cu toate informațiile importante legate de activitatea noastră!

Cum se fabrică mezeluri de calitate?

Vă prezentăm cum se prepară mezelurile sănătoase pe baza rețetelor tradiționale Petry.

Cum gătești sănătos carnea?

Este foarte important să respectăm condițiile optime necesare păstrării cărnii și a mezelurilor, astfel ne vom putea bucura, cu siguranță, de aroma și consumul acestora fără ca ele să aibă un impact negativ asupra sănătății noastre.  

Rețete

Rețete delicioase din carne și mezeluri proaspete, pe care le poți prepara ușor. Urmărește-ne, postăm rețete noi periodic!Poftă bună!

Fel