Mezelurile românești premiate în Ungaria!

Calitatea produselor ardelenești este recunoscută și peste hotare. Firma Petry este premiat în al doilea an consecutiv la Hungarian Quality Product Award, organizat la Budapesta.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că produsele noastre au câștigat mai multe premii la cea de a XX-a ediție a acestui eveniment prestigios! Astfel trei produse din gama Petry Sigmund: Cârnații Ardelenești – picanți, cu boia, cu piper, Cârnăciori de buzunar și Toba de limbă, poartă cu mândrie sigla Hungarian Quality Product Award. A fost premiat totodată și Programul Micii bucătari, organizat în cadrul Atelierul de Prezentare și Muzeu Petry.  Ceremonia de premiere a avut loc în data de 5 septembrie 2017, la Parlamentul Ungariei!” – Petry Zalán Endre, proprietarul firmei Petry.

Petry Zalán Endre, proprietarul firmei Petry a câștigat prestigiosul premiu Merit Award for the Carpathian Basin of the Hungarian Quality Product Award, înmânat cu ocazia galei premiilor Hungarian Quality Product Award în Parlamentul Ungariei!

Firma Petry, fondată în 1879, la Târgu-Mureș, produce cele mai sănătoase mezeluri, preparate pe baza rețetelor originale. Afacerea de familie se află la a noua generație, deține cel mai mare abator din județul Mureș și o fabrică de procesare a cărnii.

Compania noastră produce peste 80 de sortimente de mezeluri din carne proaspătă, exclusiv românească, folosind doar condimente 100% naturale. Carnea de porc provine din trei ferme din România, iar carnea de vită, în exclusivitate de la producători din județul Mureș.

Categorii

Blog

Transylvanian Gourmet

Campania Transylvanian Gourmet este inițiativa firmei Petry. Scopul nostru este de a prezenta fără interes tradiția preparării jambonului de casă în Transilvania, precum și cultura acesteia. Dorim să atragem atenția asupra preparatelor tradiționale din Ardeal. Ne-am propus să creăm o platformă specială, unde atât localnicii, cât și cei care ne vizitează regiunea, se pot informa despre obiceiurile și gastronomia locală. Așteptăm rețetele dumneavoastră pe adresa de e-mail creative@petry.ro.

Știri și evenimente

Evenimente, știri și noutăți - vă ținem la curent cu toate informațiile importante legate de activitatea noastră!

Cum se fabrică mezeluri de calitate?

Vă prezentăm cum se prepară mezelurile sănătoase pe baza rețetelor tradiționale Petry.

Cum gătești sănătos carnea?

Este foarte important să respectăm condițiile optime necesare păstrării cărnii și a mezelurilor, astfel ne vom putea bucura, cu siguranță, de aroma și consumul acestora fără ca ele să aibă un impact negativ asupra sănătății noastre.  

Rețete

Rețete delicioase din carne și mezeluri proaspete, pe care le poți prepara ușor. Urmărește-ne, postăm rețete noi periodic!Poftă bună!

Fel