Idei de cadouri de Crăciun pentru partenerii de afaceri

Sărbătorile de iarnă înseamnă şi daruri în semn de recunoștință pentru cei ce ne ajută zilnic, în prag de sărbătoare, directorul executiv Petry, Varga-Pál Petri Zsolt propune tuturor un Crăciun mai...diferit:

Cum se pregătește Petry de Crăciun?

Varga-Pál Petri Zsolt:  De Crăciun am început să ne pregătim încă din vară, când am dublat cantitatea de mezeluri puse la maturat. Am făcut acest lucru în ideea în care anul acesta de sărbători să le putem oferi clienților noștri, practic, întreaga masă de Crăciun. Am avut multe cereri de la oameni de afaceri, cereri de produse tradiționale sau vinuri ce urmau a fi dăruite partenerilor lor. Această idee ne-a inspirat anul acesta, ca să fiu sincer, aşa că ne-am gândit să oferim clienților noștri câteva oferte de nerefuzat. Preţurile sunt mai mult decât accesibile, însă calitatea este ceea ce face diferența. La Petry, calitatea produselor este de necontestat şi asta nu o spunem noi ci... numărul ridicat de clienţi ce ne trec pragul zilnic.

Despre ce oferte este vorba?

Varga-Pál Petri Zsolt: Oferta noastră constă în 3 pachete ce conţin la alegere, cele mai cerute produse ale noastre. Fiecare din cele 3 pachete conţine o serie de mezeluri crud uscate, cârnați ardelenești, salam picant şi cremă de jumări cu ceapă – celebra cremă din slănina crudă împănata, fiartă şi condimentată special, asezonată cu ceapă roşie, cu care am câştigat Hungarian Quality Product Award, în 2016. Vinul, brânzeturile maturate cu ingrediente precum busuioc, piper roşu, ardei, chimen sau nucă sunt şi acestea puse la dispoziția clienților. Turta dulce este de asemenea prezentă în aceste pachete speciale astfel că cei interesați pot alege din 3 sortimente: turtă dulce simplă, turtă dulce cu ciocolată şi cocos, turtă dulce cu ciocolată. Şi pentru că nu există masă de Crăciun fără un vin ales, doritorii pot alege dintre mai multe vinuri ale Cramei Petry Estate Winery -  un Riesling sec, cu aromă echilibrată de piersică şi aciditate crescută ce conferă o explozie de gusturi rafinate, un Chardonnay elegant cu aromă distinctă, catifelată, cu un conținut mai ridicat de alcool, un Kesfogas Cuvee ce merge de minune cu preparatele din porc, o Fetească regală cu aromă suavă, preferatul doamnelor fiind reprezentat de o cantitate moderată de zahăr sau un Pinoit Noir rose, foarte aromat, ce se deosebește prin savoare şi rafinament.

Câte produse conține fiecare pachet?

Varga-Pál Petri Zsolt: Avem pachetul Food ce conţine 3 produse la alegere, pachetul Extra ce conţine 4 produse la alegere sau pachetul Vip ce conține 6 produse la alegere. Desigur că, doritorii au posibilitatea de a comanda mai multe bucăți şi astfel reducerile de preţ vor fi semnificative.

Așadar, anul acesta, cadoul de Crăciun este despre bucate tradiționale...

Varga-Pál Petri Zsolt: Exact, Crăciunul acesta propunem tuturor să ofere celor dragi, colegilor sau partenerilor de afaceri un cadou tradițional și foarte gustos, marca Petry. Este o idee originală şi garantăm că va fi foarte apreciată!

 

Mulțumim!

 

 

 

 

 

 

Categorii

Blog

Rețete

Rețete delicioase din carne și mezeluri proaspete, pe care le poți prepara ușor. Urmărește-ne, postăm rețete noi periodic!Poftă bună!

Cum gătești sănătos carnea?

Este foarte important să respectăm condițiile optime necesare păstrării cărnii și a mezelurilor, astfel ne vom putea bucura, cu siguranță, de aroma și consumul acestora fără ca ele să aibă un impact negativ asupra sănătății noastre.  

Cum se fabrică mezeluri de calitate?

Vă prezentăm cum se prepară mezelurile sănătoase pe baza rețetelor tradiționale Petry.

Știri și evenimente

Evenimente, știri și noutăți - vă ținem la curent cu toate informațiile importante legate de activitatea noastră!

Sărbătoare - tradiții, gastronomie, obiceiuri

Tradiție, sănătate și gusturi desăvârșite - într-un cuvânt sărbătoare.

Transylvanian Gourmet

Campania Transylvanian Gourmet este inițiativa firmei Petry. Scopul nostru este de a prezenta fără interes tradiția preparării jambonului de casă în Transilvania, precum și cultura acesteia. Dorim să atragem atenția asupra preparatelor tradiționale din Ardeal. Ne-am propus să creăm o platformă specială, unde atât localnicii, cât și cei care ne vizitează regiunea, se pot informa despre obiceiurile și gastronomia locală. Așteptăm rețetele dumneavoastră pe adresa de e-mail creative@petry.ro.

Fel