Hogyan készülnek termékeink?

Egyedi Petry termék – a hagyományos szárított sonka

A minőségi szárított sonka titka az illata és az íze. Egy jó minőségű sonka csaknem elolvad a szánkban, íze valósággal elönti ízlelőbimbóinkat

Tévhitek a felvágottakban fellelhető adalékanyagokról - nem minden E-adalékanyag káros

Nap mint nap fogyasztunk élelmiszereket, amelyek tartalmaznak E-ket: paradicsomot vagy karotin tartalmú anyagokat, amelyek természetesen kerültek a zöldségbe. Más E-ket a testünk maga termel, például a glicerin, vagy E442, ami élelmi adalékként is megtalálható, egyébként növényi és állati zsiradékból származik, és az élelmiszerek tartósítására alkalmas.

Hűtőlánc – a Petrynél a legmagasabb higiéniai és élelmiszerbiztonsági előírásokat követjük a húskészítmények tárolásánál

A Petrynél magas minőségű felvágottakat és hústermékeket kínálunk, megfelelő hűtési tárolás mellett. A haszonállatok levágása után a húst 0-4 Celsius fokon tartják, mindaddig, amíg a vásárló kosarába kerül.

5 érdekesség, amit nem tudtál a tanyasi csirkéről

A Tanyasi Csirke szabadtartásban, hozzáértő gondoskodás mellett nő fel. Húsa a mozgástól, a friss levegőtől, a természetes tápláléktól és a lassú növekedéstől lesz kivételesen finom és egészséges.

Mangalica hús – páratlan ínyencség

A Petry üzletekben kizárólag helyi, Maros megyei gazdáktól vásárolt mangalica húst kínálunk. A farmokon európai szabványnak megfelelően, bio tápanyaggal hízlalják az állatokat. A tenyésztők szabad tartásban nevelik az állatokat, természetes táppal nevelik ezeket, elkerülik a mesterséges növekedési hormonok alkalmazását.

Hogyan készül a Petry miccs?

Íme hogyan készítünk tiszta húsból, ízletes Petry miccset.

Hogyan készül a hagymás tepertőkrém?

Megmutatjuk hogyan készül a díjazott hagymás tepertőkrém. A két és fél perces videóból az is kiderül mitől lesz krémes és különlegesen ízletes a sokak által kedvelt kence, valamint, hogy mely díjjal is tüntették ki!

Hogyan készül a borjú párizsi?

Pár perces videóban mutatjuk meg hogyan készül a hagyományos borjú párizsi a Petrynél. A kedvelt hentesárú készítésénél a legjobb minőségű növendék combhúst használjuk.

Így készülnek a hidegtálak a Petrynél

Kisfilmünkből kiderül hogyan készülnek az ízletes, bőséges Petry hidegtálak, az Önök kérésére. Rendelésért forduljanak kollégáinkhoz bármely boltunkban. Ne felejtsék el, sürgősség esetén akár 60 perc alatt is elkészíthetik Önnek, természetesen előzetes egyeztetés alapján. Üzleteink listáját itt találja: http://petry.ro/uzleteink

Hogyan készül a Petry virsli?

100% húsból készült virsli. Ha ezt megnézed, biztos bátran fogsz Petry virslit enni. Íme hogyan készítjük:

Hogyan készül a hagyományos házi kolbász?

A Petry Látványműhely és Múzeum hentesmestere bemutatja, hogyan készül a házi kolbász az erdélyi Petry család hagyományos receptje alapján.

Kategóriák

Blog

Válogatott Húsok

Válogatott húsok. Ínyencek kedvence. Vásárlóinknak válogatott húsokat kínálunk és odafigyelünk arra, hogy mindig a legjobb állatok húsával dolgozzunk, amelyeket hazai gazdáktól származó, szigorú feltételek szerint minősített farmokról szerzünk be.

Ünnep- hagyományok, ízek, szokások

Hagyomány, egészség és fenséges ételek - minden ami egy igazi ünnephez szükséges.

Receptek

Gyors receptek az elfoglalt hétköznapokra. Kövesd a blogbejegyzéseinket, rendszeresen töltünk fel új recepteket!

A hús egészséges felhasználása

Az élelmiszerbiztonság elsőrendű kérdés mindannyiunk számára. Hústermékek és hentesáru vásárlásakor tanácsos betartani néhány fontos szabályt.  

Hogyan készülnek termékeink?

Bemutatjuk, hogyan készül az egészséges hentesáru a Petry család hagyományos receptjei alapján.  

Újdonságok, események

Hírek, események, érdekességek, tájékoztatjuk minden fontos információról, ami a tevékenységünkhöz kapcsolódik.

Transylvanian Gourmet

A Transylvanian Gourmet kampány a PETRY cégcsoport kezdeményezése. Célunk az erdélyi sonkakészítési értékek érdek nélküli bemutatása. Az, hogy felhívjuk a figyelmet Erdély ínyencségeire. Ezért igyekszünk minőségi környezetet és felületet biztosítani arra, hogy akár az itt lakók, akár az idelátogatók hiteles képet kapjanak a helyi kulináris sajátosságokról. A recepteket a creative@petry.ro email címre várjuk.

Fel