Gyümölcsöző életpálya program – a Petry cégcsoport kezdeményezése

A Gyümölcsöző életpálya programot a Petry cégcsoport azért indította, hogy alternatívát nyújtson azoknak a fiataloknak, akik munkahely hiányában hagyják el szülővárosukat. A program célja, hogy munkalehetőséget és kedvező munkahelyi feltételeket, képzési lehetőséget illetve infrastruktúrát biztosítson azoknak a fiataloknak, akik szülővárosukban kezdenének felnőtt, önálló életet és karrierépítést. 

Varga-Pál Petri Zsolt, a Petry Cégcsoport ügyvezető igazgatója sajtótájékoztatón ismertette a mifelénk még újszerűnek számító kezdeményezést. A programhoz és a programindító sajtóeseményhez csatlakozott Péter Ferenc, a Maros Megyei Önkormányzat elnöke, Giurgiu Anca Mihaela, a Maros Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakképzésekért felelős igazgatója, Szentes Erzsébet, a Sapientia – EMTE Marosvásárhelyi Karának oktatója, pályaorientációs tanácsadó.

A program célja, hogy megfékezze a munkaerő-elvándorlást és hogy elősegítse a helyi gazdasági fellendülést. A fiatalok Nyugat-Európai minta szerinti karrierépítési lehetőségeket kapnak, többpilléres rendszerben gondolták ki ezeket a segítő intézkedéseket.  A Petry cégcsoport szakképzési programokra juttatja el munkatársait, kedvező lakhatási feltételeket biztosítanak azok számára, akik nem a munkahely szerinti városban laknak, illetve az egészségügyi ellátásukról is gondoskodnak.

Jelenleg 350 alkalmazottal működik a Petry vállalat, a magas színvonalú ügyfélszolgálat és a magas minőségű élelmiszerek előállítása és forgalmazása elsődleges a cég politikájában.

A Petry üzletlánc egy nagy családként fogalmazza meg önmagát, amelynek közös célja, hogy a helyi termelőket támogassa, a jellegzetesen erdélyi hagyományos étkezési kultúrát népszerűsítse.

A Gyümölcsöző életpálya program hathatós segítséget nyújt a fiataloknak, hogy a ranglétrát végigjárva stabil karriert építsenek maguknak, áttételesen támogatva ezzel nemcsak a Petry itthonmaradási cégfilozófiáját, hanem a helyi gazdaság fellendülését is.

Azok a fiatalok, akik a munkavállalás kezdeti időszakában nem tudnak albérletet fizetni, bentlakásos rendszerben találhatnak otthonra a vállalat tulajdonában lévő lakásokban. 

Emellett a Petry nemcsak munkahelyet, hanem karrierépítési lehetőséget is nyújt azoknak a fiataloknak, akik szeretnének továbbtanulni, szakképzéseken részt venni és haladni a szakmai ranglétrán.  

A motiváló fizetés mellett egy erős és elhivatott csapat tagjai lehetnek a cégcsoporthoz alkalmazott új munkatársak, a csapat összetartó erejét csapatépítő tréningeken is megtapasztalhatják.  Egészségügyi ellátásukról és vezetőképzésről is gondoskodik a Petry vállalat.

A cégcsoport a Petry üzemben, vagy a helyi boltokban alkalmaz új munkaerőt. Részletek aktuális állasajánlatainkról: http://bit.ly/2Po7QpM

A Petry vállalat közösségépítést valósít meg, olyan emberek közösségét, akik számára egyformán fontosak a helyi értékek, a hagyományok, és saját közösségük felemelkedése. 

A Gyümölcsöző életpálya program esély lehet Számodra is, hogy saját megszokott környezetedben, a szülővárosodban építs karriert.

A Petryben egy erős szövetségesre találsz, aki komoly erőfeszítéseket tett és tesz azért, hogy a helyi érték helyi maradjon, és hogy az értékes emberek is helyben, a szülőföldjükön maradhassanak.

A Petry csapatában felkészült és elhivatott munkatársakra találsz és egy olyan vezetőségre, amely fontos partnerként tekint a pályakezdő fiatalokra, ezért teremt számukra versenyképes karrierlehetőséget.  

Légy a Petry partnere a jövőteremtésben

Kategóriák

Blog

Válogatott Húsok

Válogatott húsok. Ínyencek kedvence. Vásárlóinknak válogatott húsokat kínálunk és odafigyelünk arra, hogy mindig a legjobb állatok húsával dolgozzunk, amelyeket hazai gazdáktól származó, szigorú feltételek szerint minősített farmokról szerzünk be.

Ünnep- hagyományok, ízek, szokások

Hagyomány, egészség és fenséges ételek - minden ami egy igazi ünnephez szükséges.

Receptek

Gyors receptek az elfoglalt hétköznapokra. Kövesd a blogbejegyzéseinket, rendszeresen töltünk fel új recepteket!

A hús egészséges felhasználása

Az élelmiszerbiztonság elsőrendű kérdés mindannyiunk számára. Hústermékek és hentesáru vásárlásakor tanácsos betartani néhány fontos szabályt.  

Hogyan készülnek termékeink?

Bemutatjuk, hogyan készül az egészséges hentesáru a Petry család hagyományos receptjei alapján.  

Újdonságok, események

Hírek, események, érdekességek, tájékoztatjuk minden fontos információról, ami a tevékenységünkhöz kapcsolódik.

Transylvanian Gourmet

A Transylvanian Gourmet kampány a PETRY cégcsoport kezdeményezése. Célunk az erdélyi sonkakészítési értékek érdek nélküli bemutatása. Az, hogy felhívjuk a figyelmet Erdély ínyencségeire. Ezért igyekszünk minőségi környezetet és felületet biztosítani arra, hogy akár az itt lakók, akár az idelátogatók hiteles képet kapjanak a helyi kulináris sajátosságokról. A recepteket a creative@petry.ro email címre várjuk.

Fel