Cum se fabrică mezeluri de calitate?

Cum se prepară mititeii Petry?

Iată cum preparăm mititei cu gust tradițional din carne proaspătă, de calitate superioară

Cum se prepară crema de jumări cu ceapă?

Vă arătăm cum pregătim premiatul crema de jumeri cu ceapă. Din filmulețul de două minute și jumătate va reiese de ce este așa cremos și gustos produsul iubit de multă lume, și despre ce premiu este vorba.

Cum se prepară parizerul de mânzat?

Parizerul de mânzat de la Petry, preparat din pulpă de mânzat și slănină este un produs preparat conform rețetei tradiționale Petry Sigmund din 1879.

Așa se pregătesc platourile reci de la Petry

Vizionați filmulețul ca să aflați cum se pregătesc platourile reci de la Petry. Pentru comenzi cereți ajutorul colegilor din magazinele noastre. Să nu uitați, că în caz de urgență platourile reci se pot prepara chiar și în 60 de minute. Lista magazinelor le găsiți aici: http://petry.ro/magazine

Cum se produc crenvurștii Petry?

Dacă te uiți la acest clip, sigur vei mâncă liniștit crenvuștii Petry, 100% carne. Iată cum se fabrică, cel mai gustos crenvurșt după rețeta noastră tradițională.

Cum se prepară cârnații tradiționali de casă?

Maistrul mezelar Bíró László vă prezintă pas cu pas, cum puteți pregăti cârnații tradiționali de casă după rețeta străveche a familiei Petry.

Categorii

Blog

Transylvanian Gourmet

Campania Transylvanian Gourmet este inițiativa firmei Petry. Scopul nostru este de a prezenta fără interes tradiția preparării jambonului de casă în Transilvania, precum și cultura acesteia. Dorim să atragem atenția asupra preparatelor tradiționale din Ardeal. Ne-am propus să creăm o platformă specială, unde atât localnicii, cât și cei care ne vizitează regiunea, se pot informa despre obiceiurile și gastronomia locală. Așteptăm rețetele dumneavoastră pe adresa de e-mail creative@petry.ro.

Știri și evenimente

Evenimente, știri și noutăți - vă ținem la curent cu toate informațiile importante legate de activitatea noastră!

Cum se fabrică mezeluri de calitate?

Vă prezentăm cum se prepară mezelurile sănătoase pe baza rețetelor tradiționale Petry.

Cum gătești sănătos carnea?

Este foarte important să respectăm condițiile optime necesare păstrării cărnii și a mezelurilor, astfel ne vom putea bucura, cu siguranță, de aroma și consumul acestora fără ca ele să aibă un impact negativ asupra sănătății noastre.  

Rețete

Rețete delicioase din carne și mezeluri proaspete, pe care le poți prepara ușor. Urmărește-ne, postăm rețete noi periodic!Poftă bună!

Fel