Blog

Cum gătești sănătos carnea?

Este foarte important să respectăm condițiile optime necesare păstrării cărnii și a mezelurilor, astfel ne vom putea bucura, cu siguranță, de aroma și consumul acestora fără ca ele să aibă un impact negativ asupra sănătății noastre.

 

Rețete

Rețete delicioase din carne și mezeluri proaspete, pe care le poți prepara ușor. Urmărește-ne, postăm rețete noi periodic!
Poftă bună!

Cum se fabrică mezeluri de calitate?

Vă prezentăm cum se prepară mezelurile sănătoase pe baza rețetelor tradiționale Petry.

Știri și evenimente

Evenimente, știri și noutăți - vă ținem la curent cu toate informațiile importante legate de activitatea noastră!

Transylvanian Gourmet

Campania Transylvanian Gourmet este inițiativa firmei Petry. Scopul nostru este de a prezenta fără interes tradiția preparării jambonului de casă în Transilvania, precum și cultura acesteia. Dorim să atragem atenția asupra preparatelor tradiționale din Ardeal. Ne-am propus să creăm o platformă specială, unde atât localnicii, cât și cei care ne vizitează regiunea, se pot informa despre obiceiurile și gastronomia locală. Așteptăm rețetele dumneavoastră pe adresa de e-mail creative@petry.ro.

Sărbătoare - tradiții, gastronomie, obiceiuri

Tradiție, sănătate și gusturi desăvârșite - într-un cuvânt sărbătoare.

Recente

Blog


De ce este unică bucătăria tradițională ardelenească?

Transilvania este o zonă frumoasă încărcată cu multe obiceiuri și tradiții vechi. Mâncărurile tradiționale au atras turiști din întreaga lume și i-au impresionat cu gustul desăvârșit al preparatelor ce sunt realizate din produse naturale crescute cu atenție.

Gustă vinurile artizanale ale cramei Petry Estate Winery!

Îți vom prezenta câteva sortimente de vinuri savuroase din crama Petry Estate Winery (www.petrywine.ro) ce oferă o notă de delicatețe oricărui preparat. Descoperă alături de noi cele mai rafinate vinuri realizate din soiuri de struguri din viticulturile de pe Valea Târnavei.

Ce să mâncăm, în funcție de sezon

Carnea de calitate de la Petry provine de la fermierii locali care cresc animalele într-un mod clasic și natural. Carnea și produsele din carne sunt realizate după rețetele vechi, clasice. Acest lucru se resimte prin gustul și calitatea cărnii.

Povestea feliatorului care a revoluționat meseria de măcelar

Feliatorul Berkel este un produs unic, de calitate cu o istorie lungă. Aparatul de feliat Berkel are o istorie de 120 de ani. Feliatorul Berkel înseamnă excelență în industria horeca.

Fel