Blog

Cărnuri Alese

Cărnuri alese. Favoritul gurmanzilor. Punem la dispoziția clienților noștri cărnuri alese de la producători locali care sunt proprietarii unor ferme menținute în condiții stricte de calitate. Carnea provine de la animale hrănite și crescute în mod natural. Află mai mult!

Rețete

Rețete delicioase din carne și mezeluri proaspete, pe care le poți prepara ușor. Urmărește-ne, postăm rețete noi periodic!
Poftă bună!

Cum gătești sănătos carnea?

Este foarte important să respectăm condițiile optime necesare păstrării cărnii și a mezelurilor, astfel ne vom putea bucura, cu siguranță, de aroma și consumul acestora fără ca ele să aibă un impact negativ asupra sănătății noastre.

 

Cum se fabrică mezeluri de calitate?

Vă prezentăm cum se prepară mezelurile sănătoase pe baza rețetelor tradiționale Petry.

Știri și evenimente

Evenimente, știri și noutăți - vă ținem la curent cu toate informațiile importante legate de activitatea noastră!

Sărbătoare - tradiții, gastronomie, obiceiuri

Tradiție, sănătate și gusturi desăvârșite - într-un cuvânt sărbătoare.

Transylvanian Gourmet

Campania Transylvanian Gourmet este inițiativa firmei Petry. Scopul nostru este de a prezenta fără interes tradiția preparării jambonului de casă în Transilvania, precum și cultura acesteia. Dorim să atragem atenția asupra preparatelor tradiționale din Ardeal. Ne-am propus să creăm o platformă specială, unde atât localnicii, cât și cei care ne vizitează regiunea, se pot informa despre obiceiurile și gastronomia locală. Așteptăm rețetele dumneavoastră pe adresa de e-mail creative@petry.ro.

Recente

Blog


Carnea de vită, beneficii pentru organismul uman

Consumul de carne de vită are o mulțime de beneficii, pe lângă faptul că are un gust minunat și reprezintă o alegere versatilă în bucătărie.

3 rețete de mâncăruri calde pe timp de iarnă

Deoarece iarna organismul nostru are nevoie de nutrienți pentru a menține constantă temperatura corpului, este indicat să consumăm alimentele sănătoase preparate prin fierbere sau coacere pentru a nu se pierde substanțele nutrivite. Iată 3 rețete simple pentru serile reconfortante de iarnă:

3+1 rețete delicioase pentru pachețelul cu mâncare al școlarului

Pachețelul cu mâncare pentru școală trebuie să conțină sandvișuri sănătoase, cu legume, alături de fructe - noi ți-am pregătit câteva ponturi și rețete simple!

Carne și fructe, yin și yang în farfurie, o explozie de arome

Fructele adaugă o dulceață preparatului și acționează ca un contrast cu carnea. La urma urmei, această diferență între dulce și sărat devine din ce în ce mai populară așa că, de ce să nu o includem în felurile principale de mâncare?

Fel