Blog

Sărbătoare - tradiții, gastronomie, obiceiuri

Tradiție, sănătate și gusturi desăvârșite - într-un cuvânt sărbătoare.

Cărnuri Alese

Cărnuri alese. Favoritul gurmanzilor. Punem la dispoziția clienților noștri cărnuri alese de la producători locali care sunt proprietarii unor ferme menținute în condiții stricte de calitate. Carnea provine de la animale hrănite și crescute în mod natural. Află mai mult!

Rețete

Rețete delicioase din carne și mezeluri proaspete, pe care le poți prepara ușor. Urmărește-ne, postăm rețete noi periodic!
Poftă bună!

Cum gătești sănătos carnea?

Este foarte important să respectăm condițiile optime necesare păstrării cărnii și a mezelurilor, astfel ne vom putea bucura, cu siguranță, de aroma și consumul acestora fără ca ele să aibă un impact negativ asupra sănătății noastre.

 

Cum se fabrică mezeluri de calitate?

Vă prezentăm cum se prepară mezelurile sănătoase pe baza rețetelor tradiționale Petry.

Știri și evenimente

Evenimente, știri și noutăți - vă ținem la curent cu toate informațiile importante legate de activitatea noastră!

Transylvanian Gourmet

Campania Transylvanian Gourmet este inițiativa firmei Petry. Scopul nostru este de a prezenta fără interes tradiția preparării jambonului de casă în Transilvania, precum și cultura acesteia. Dorim să atragem atenția asupra preparatelor tradiționale din Ardeal. Ne-am propus să creăm o platformă specială, unde atât localnicii, cât și cei care ne vizitează regiunea, se pot informa despre obiceiurile și gastronomia locală. Așteptăm rețetele dumneavoastră pe adresa de e-mail creative@petry.ro.

Recente

Blog


7 întrebări utile înainte de a alege carnea

Înainte de a cumpăra orice tip de carne ar fi bună puțină “documentare” la fața locului. Măcelarul și colegii din magazin vor fi încântați să vă ajute și să vă răspundă la orice întrebare.

Câtă carne este indicat să consumăm săptămânal?

O dietă sănătoasă, echilibrată include consumul de carne, însă ce cantitate de carne este indicat să consumăm săptămânal?

Cărnuri ușoare, gătite cu grijă, în meniul începutului de an

Acum, la început de an, Petry încurajează stilul de viață sănătos și prezența cărnurilor bune și ușoare în farfuriile dumneavoastră.

Povestea băiețelului care se numea Petru - A patra poveste

După câteva momente de cumpănă, Petru decise să bată la ușă. ”Fie ce o fi”, își zise. ”Dacă am vinit bou și mă întorc vacă aista ie. Totuși, să încerc”. Nu mică-i fu mirarea când ușa casei fu deschisă de însuși tatăl lui.

Fel