Blog

Transylvanian Gourmet

Campania Transylvanian Gourmet este inițiativa firmei Petry. Scopul nostru este de a prezenta fără interes tradiția preparării jambonului de casă în Transilvania, precum și cultura acesteia. Dorim să atragem atenția asupra preparatelor tradiționale din Ardeal. Ne-am propus să creăm o platformă specială, unde atât localnicii, cât și cei care ne vizitează regiunea, se pot informa despre obiceiurile și gastronomia locală. Așteptăm rețetele dumneavoastră pe adresa de e-mail creative@petry.ro.

Știri și evenimente

Evenimente, știri și noutăți - vă ținem la curent cu toate informațiile importante legate de activitatea noastră!

Cum se fabrică mezeluri de calitate?

Vă prezentăm cum se prepară mezelurile sănătoase pe baza rețetelor tradiționale Petry.

Cum gătești sănătos carnea?

Este foarte important să respectăm condițiile optime necesare păstrării cărnii și a mezelurilor, astfel ne vom putea bucura, cu siguranță, de aroma și consumul acestora fără ca ele să aibă un impact negativ asupra sănătății noastre.

 

Rețete

Rețete delicioase din carne și mezeluri proaspete, pe care le poți prepara ușor. Urmărește-ne, postăm rețete noi periodic!
Poftă bună!

Recente

Blog


Pericolul din carnea tocată

Carnea tocată pe care o găsim prin supermarketuri prezintă câțiva factori de risc pentru orice consumator. În magazinele Petry carnea este mereu proaspătă, provenind de la animale sacrificate în ziua precedentă. Firma noastră achiziționează animale exclusiv de la fermieri din România, care le hrănesc în mod corespunzător.

Transylvanian Gourmet

Un site dedicat atât pentru localnici, cât și pentru vizitatori, cu scopul de a prezenta a preparatele culinare locale. Așteptăm rețeta și povestirile dumneavoastră pe adresa de e-mail creative@petry.ro.

Povestiri despre Jambonul Țărănesc din Transilvania

După părerea dumneavoastră, putem vorbi despre prepararea jambonului crud uscat ardelenesc? Vă invităm să ne împărtășiți metodele tradiționale, folosite în familia dumneavoastră, de preparare a jambonului și micile întâmplări din copilărie legate de această delicatesă culinară.

Gastronomia Ardelenească – secrete și curiozități

Transilvania este un loc miraculos, deoarece se mândrește nu numai cu locuri frumoase, ci și cu o aromă gastronomică unică. Influența popoarelor învecinate a contribuit cu adevărat la unicitatea dezvoltării culturii și gastronomiei transilvănene.

Fel