Blog

Sărbătoare - tradiții, gastronomie, obiceiuri

Tradiție, sănătate și gusturi desăvârșite - într-un cuvânt sărbătoare.

Cum gătești sănătos carnea?

Este foarte important să respectăm condițiile optime necesare păstrării cărnii și a mezelurilor, astfel ne vom putea bucura, cu siguranță, de aroma și consumul acestora fără ca ele să aibă un impact negativ asupra sănătății noastre.

 

Rețete

Rețete delicioase din carne și mezeluri proaspete, pe care le poți prepara ușor. Urmărește-ne, postăm rețete noi periodic!
Poftă bună!

Cum se fabrică mezeluri de calitate?

Vă prezentăm cum se prepară mezelurile sănătoase pe baza rețetelor tradiționale Petry.

Știri și evenimente

Evenimente, știri și noutăți - vă ținem la curent cu toate informațiile importante legate de activitatea noastră!

Transylvanian Gourmet

Campania Transylvanian Gourmet este inițiativa firmei Petry. Scopul nostru este de a prezenta fără interes tradiția preparării jambonului de casă în Transilvania, precum și cultura acesteia. Dorim să atragem atenția asupra preparatelor tradiționale din Ardeal. Ne-am propus să creăm o platformă specială, unde atât localnicii, cât și cei care ne vizitează regiunea, se pot informa despre obiceiurile și gastronomia locală. Așteptăm rețetele dumneavoastră pe adresa de e-mail creative@petry.ro.

Recente

Blog


Tradiții și obiceiuri de Crăciun: tăierea porcului în Ardeal

Preparam de fiecare dată caltaboș și sângerete, cârnați proaspeți, precum și tochitură proaspătă cu usturoi. De obicei pregăteam această tochitură într-o oală mare, și-l serveam cu mămăligă și varză murată.”

Descarcă planificatorul de meniu pentru Advent

Micul dejun este un prilej perfect pentru a completa planificatorul de meniu pentru advent. Iar pentru un mic dejun cu miros de iarnă, savurează o felie de pâine cu pasta de jumeri Petry!

Jambon crud-uscat marca Petry, un aperitiv perfect de Crăciun

Specialitățile de carne crud-uscată transilvănene: șunca crudă, speck, piept uscat maturat, specialitate crudă uscată și spate de mânzat fără os – produsele artizanale, cu condimente naturale pe baza rețetelor familiei Petry din 1879.

10 lucruri pe care ar trebui să le faci înainte de Crăciun

Noi îți sugerăm 10 lucruri pe care să le faci înainte de Crăciun. Perioada pregătirilor pentru Crăciun este cea mai frumoasă perioadă a anului. Orașele primesc haine de poveste, totul în jur este plin de luminițe. Se aud sunete de colinde și râsete de copii ce așteaptă cu nerăbdare venirea moșului.

Fel