Blog

Crăciun - tradiții, gastronomie, obiceiuri

Blogul, pagina de Facebook, canalul de You Tube Petry se transformă în decembrie într-o fabrică de idei de cadouri pentru cei dragi. Oferă în dar tradiție și sănătate.

Transylvanian Gourmet

Campania Transylvanian Gourmet este inițiativa firmei Petry. Scopul nostru este de a prezenta fără interes tradiția preparării jambonului de casă în Transilvania, precum și cultura acesteia. Dorim să atragem atenția asupra preparatelor tradiționale din Ardeal. Ne-am propus să creăm o platformă specială, unde atât localnicii, cât și cei care ne vizitează regiunea, se pot informa despre obiceiurile și gastronomia locală. Așteptăm rețetele dumneavoastră pe adresa de e-mail creative@petry.ro.

Cum gătești sănătos carnea?

Este foarte important să respectăm condițiile optime necesare păstrării cărnii și a mezelurilor, astfel ne vom putea bucura, cu siguranță, de aroma și consumul acestora fără ca ele să aibă un impact negativ asupra sănătății noastre.

 

Rețete

Rețete delicioase din carne și mezeluri proaspete, pe care le poți prepara ușor. Urmărește-ne, postăm rețete noi periodic!
Poftă bună!

Știri și evenimente

Evenimente, știri și noutăți - vă ținem la curent cu toate informațiile importante legate de activitatea noastră!

Cum se fabrică mezeluri de calitate?

Vă prezentăm cum se prepară mezelurile sănătoase pe baza rețetelor tradiționale Petry.

Recente

Blog


Tradiţii şi obiceiuri de Crăciun în Transilvania

Zăpada îngheţată scârţâie sub picioarele noastre, bradul este împodobit cu multă graţie, iar atmosfera este încărcată cu aroma delicioasă a bucatelor tradiţionale. Tradiţia spune că masa de Crăciun trebuie să fie plină de bucate delicioase, de voie bună şi de toţi membrii familiei reuniţi în jurul acesteia.

Idei de preparate culinare și cadouri de Crăciun

Lasă-te inspirat! Blogul, pagina de Facebook, canalul de You Tube Petry se transformă în decembrie într-o fabrică de idei de cadouri pentru cei dragi. Cuprins de febra sărbătorilor de Crăciun, poate și tu ești în pană de idei, dar vrei să dăruiești cele mai potrivite cadouri de Crăciun.

S-a deschis Bistroul Petry Grill&Wine, unic în Târgu-Mureș!

Pasiunea pentru grill este de acum o experiență comună. Bistroul Petry Grill&Wine, unic în Târgu-Mureș, și-a deschis porțile în data de 1 decembrie 2017.

Secretele preparării celor mai gustoși cârnați de casă

Care este cel mai important aspect în procesul de preparare al cârnaților de casă? Într-un scurt interviu cu celebrul maestru mezelar la Petry, Bíró László puteți afla cum se prepară cârnații tradiționali de casă pe baza rețetei străveche a familiei Petry.

Fel