Muzeu - Atelier de Prezentare și Muzeu

 

Atelierul de Prezentare şi Muzeul Petry este situat în clădirea din pasajul Scăricica. Scopul este să creeze o relaţie bazată pe interactivitate între client şi producător, deoarece prepararea cârnaţilor se desfăşoară de faţă cu clientul.

Executăm şi comenzi personalizate. Clientul aduce reţeta proprie de cârnaţi, alege proporția de carne / slănină și noi îl preparăm pe loc.

 

 

Muzeul prezintă obiectele meseriei de măcelar, istoria breslei de măcelar şi a familiei Petry, şi de asemenea are ca scop reînvigorarea titului de "oraş al grătarelor". O parte a obiectelor expuse aparţine moştenirii familiei Petry, dar multe obiecte provin de la donatori.

Târgu-Mureşul este leagănul meserie de măcelar în Transilvania, fapt uitat de alungul deceniilor. Aici intervine Atelierul de Prezentare şi Muzeul Petry, al cărui scop este să readucă la viaţă această parte a istoriei de mult uitată.

 

 Dacă v-am trezit interesul, vizitaţi-ne!

Organizăm activităţi în grup pentru şcoli şi grădiniţe, în cadrul cărora copii vor avea posibilitatea să urmărească procesul de producţie a cârnaţilor şi să înveţe bazele alimentaţiei sănătoase.

 Pentru vizite organizate 

puteți să vă programaţi la nr. de tel. 0734-730.371

 

facebook.com/AtelierdeprezentaresiMuzeu

Contact

PRIMACOM - PETRY 540191 | Târgu-Mureş Str. Barajului nr. 5
Pentru comenzi en-gros: +40265/264.308       0735/206.255
Achiziții animale: 0728-98.06.88  
Program: L-V 06-14

Fel