Blog

Válogatott Húsok

Válogatott húsok. Ínyencek kedvence. Vásárlóinknak válogatott húsokat kínálunk és odafigyelünk arra, hogy mindig a legjobb állatok húsával dolgozzunk, amelyeket hazai gazdáktól származó, szigorú feltételek szerint minősített farmokról szerzünk be.

Ünnep- hagyományok, ízek, szokások

Hagyomány, egészség és fenséges ételek - minden ami egy igazi ünnephez szükséges.

Receptek

Gyors receptek az elfoglalt hétköznapokra. Kövesd a blogbejegyzéseinket, rendszeresen töltünk fel új recepteket!

A hús egészséges felhasználása

Az élelmiszerbiztonság elsőrendű kérdés mindannyiunk számára. Hústermékek és hentesáru vásárlásakor tanácsos betartani néhány fontos szabályt.

 

Hogyan készülnek termékeink?

Bemutatjuk, hogyan készül az egészséges hentesáru a Petry család hagyományos receptjei alapján.
 

Újdonságok, események

Hírek, események, érdekességek, tájékoztatjuk minden fontos információról, ami a tevékenységünkhöz kapcsolódik.

Transylvanian Gourmet

A Transylvanian Gourmet kampány a PETRY cégcsoport kezdeményezése. Célunk az erdélyi sonkakészítési értékek érdek nélküli bemutatása. Az, hogy felhívjuk a figyelmet Erdély ínyencségeire. Ezért igyekszünk minőségi környezetet és felületet biztosítani arra, hogy akár az itt lakók, akár az idelátogatók hiteles képet kapjanak a helyi kulináris sajátosságokról. A recepteket a creative@petry.ro email címre várjuk.

Legfrissebb

Blog


Hasznos tippek finom, gazdag hidegtálak elkészítéséhez

A kreatív lehetőségek és az ételek párosításának határa végtelen ha hidegtálak elkészítéséről van szó. Azonban mégis érdemes néhány hasznos szempontot figyelembe venni, hogy igazán sikeres legyen az otthon készített hidegtál:

Légy a grillezés mestere - 9 lépés a tökéletes grillhúsért

Mennyire vagy jártas a különféle húsok grillezési módszereiben? Friss blogcikkünkből 9 olyan egyszerű trükköt sajátíthatsz el, melyek segítségével valódi grill mesterré válhatsz:

Étterem otthon - ízletes szuvidált húskülönlegességekkel

Mi lenne, ha a nappalit vagy az ebédlőt új köntösbe öltöztetnénk, kedvenc éttermünkről inspirálódva? A hangulatot néhány ízletes húskülönlegességgel érdemes fokozni

Az egészséges grillezés aranyszabályai

Grillezés idején érdemes néhány egyszerű szabályt figyelembe venni annak érdekében, hogy a húsokat és zöldségeket minél egészségesebben készítsük el, anélkül, hogy a termékek elveszítenék legfontosabb tulajdonságaikat.

Fel