Blog

Ünnep- hagyományok, ízek, szokások

Hagyomány, egészség és fenséges ételek - minden ami egy igazi ünnephez szükséges.

Válogatott Húsok

Válogatott húsok. Ínyencek kedvence. Vásárlóinknak válogatott húsokat kínálunk és odafigyelünk arra, hogy mindig a legjobb állatok húsával dolgozzunk, amelyeket hazai gazdáktól származó, szigorú feltételek szerint minősített farmokról szerzünk be.

Receptek

Gyors receptek az elfoglalt hétköznapokra. Kövesd a blogbejegyzéseinket, rendszeresen töltünk fel új recepteket!

A hús egészséges felhasználása

Az élelmiszerbiztonság elsőrendű kérdés mindannyiunk számára. Hústermékek és hentesáru vásárlásakor tanácsos betartani néhány fontos szabályt.

 

Hogyan készülnek termékeink?

Bemutatjuk, hogyan készül az egészséges hentesáru a Petry család hagyományos receptjei alapján.
 

Újdonságok, események

Hírek, események, érdekességek, tájékoztatjuk minden fontos információról, ami a tevékenységünkhöz kapcsolódik.

Transylvanian Gourmet

A Transylvanian Gourmet kampány a PETRY cégcsoport kezdeményezése. Célunk az erdélyi sonkakészítési értékek érdek nélküli bemutatása. Az, hogy felhívjuk a figyelmet Erdély ínyencségeire. Ezért igyekszünk minőségi környezetet és felületet biztosítani arra, hogy akár az itt lakók, akár az idelátogatók hiteles képet kapjanak a helyi kulináris sajátosságokról. A recepteket a creative@petry.ro email címre várjuk.

Legfrissebb

Blog


7 hasznos kérdés a húspultnál

Mielőtt a húsboltban megtörténne a vásárlás, érdemes beszélgetést kezdeményezni a bolti eladóval a termékekről és minél több információra szert tenni a rendelkezésre álló húsokkal kapcsolatosan.

Mennyi húst fogyasszunk hetente?

Az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozáshoz a húsfogyasztás is hozzátartozik, azonban nem mindegy, hogy milyen fajta húsból mennyit fogyasztunk hetente.

Könnyed, egészséges húsételek a sikeres újévi diétához

A Petry-nél támogatjuk az egészséges életmód kialakítását és néhány egyszerűen elkészíthető, ízletes húsételt ajánlunk.

Péter és a mindig tele éléskamra - IV. Mese

Amint Péter a hóesésben állt az ajtó előtt és tanakodott, hogy kopogjon-e be vagy sem, hangokat hallott a házból. A keze egyből felemelkedett és három nagy ütést hallatott a fából készült ajtón. Csend. Lépések lassú csoszogása hallatszott, majd kis idővel később résnyire kinyílt az ajtó és egy kíváncsi szempárral nézett szembe. Csodálat és döbbenet ült az öregember arcára, amint felismerte Pétert:

Fel