3 idei pentru micul dejun pe care copilul îl poate prepara singur

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, deoarece ne umple de energie și ne ajută să începem o zi nouă cu forțe proaspete. Cel mai frumos obicei pe care poți să îl formezi ca mamă este să îți petreci timpul cu cei mici în bucătărie și să îi implici în pregătirea micului dejun.

Dacă îți vei implica copiii la această activitate, veți avea parte de timp de calitate împreună și de distracție pe măsură. Pentru ca rețetele de mic dejun pe care le pregătești alături de cei mici, trebuie să fie extrem de simple, noi îți venim în ajutor cu trei idei inedite de mic dejun, pe care chiar și copilul îl poate prepara singur.

  1. Pâine cu pate apetisantă

Pâinea cu pate este favorita copiilor. Poți folosi pâine de casă proaspătă de la magazinele Petry și pateul nostru de casă delicios, realizat din ingrediente naturale, unt Therezia și legume proaspete: ardei, roșii castraveți.

Cum prepari? Unge feliile de pâine cu unt și pate, apoi taie legumele în diferite forme pentru a realiza sandwich-uri apetisante și distractive.

  1. Omletă delicioasă

Pentru a prepara o omletă consistentă și sănătoasă pentru tine și copiii tăi ai nevoie de: ouă, cârnați ardelenești apetisanți din magazinele Petry, mozzarella gustoasă Therezia și mirodenii proaspete.

Cum prepari o omletă consistentă? Bate bine ouăle, adaugă puțin lapte pentru ca omleta să devină pufoasă ca un norișor, taie cârnațul cubulețe și adaugă mirodeniile. Când omleta este aproape gata, presară mozzarella Therezia răzălită deasupra pentru a se topi. Hmm, ce aromă bună!

  1. Sandwich cald ce îți lasă gura apă

Sandwich-urile calde sunt un deliciu consistent de dimineață. Ai nevoie de unt Therezia, felii de șuncă proaspătă de la Petry, mozzarella Therezia, Muștar Ábel Secuiesc și puțin ketchup. Pune-i pe cei mici să ungă feliile de pâine cu unt, să le decoreze cu felii de șuncă proaspătă și să presare mozzarella răzălită deasupra,. După aceea, pune la cuptor sandwichurile, iar când sunt gata, decorați-l cu puțin muștar și ketchup și bucurați-vă de gustul lor!

 

Categorii

Blog

Cărnuri Alese

Cărnuri alese. Favoritul gurmanzilor. Punem la dispoziția clienților noștri cărnuri alese de la producători locali care sunt proprietarii unor ferme menținute în condiții stricte de calitate. Carnea provine de la animale hrănite și crescute în mod natural. Află mai mult!

Rețete

Rețete delicioase din carne și mezeluri proaspete, pe care le poți prepara ușor. Urmărește-ne, postăm rețete noi periodic!Poftă bună!

Cum gătești sănătos carnea?

Este foarte important să respectăm condițiile optime necesare păstrării cărnii și a mezelurilor, astfel ne vom putea bucura, cu siguranță, de aroma și consumul acestora fără ca ele să aibă un impact negativ asupra sănătății noastre.  

Cum se fabrică mezeluri de calitate?

Vă prezentăm cum se prepară mezelurile sănătoase pe baza rețetelor tradiționale Petry.

Știri și evenimente

Evenimente, știri și noutăți - vă ținem la curent cu toate informațiile importante legate de activitatea noastră!

Sărbătoare - tradiții, gastronomie, obiceiuri

Tradiție, sănătate și gusturi desăvârșite - într-un cuvânt sărbătoare.

Transylvanian Gourmet

Campania Transylvanian Gourmet este inițiativa firmei Petry. Scopul nostru este de a prezenta fără interes tradiția preparării jambonului de casă în Transilvania, precum și cultura acesteia. Dorim să atragem atenția asupra preparatelor tradiționale din Ardeal. Ne-am propus să creăm o platformă specială, unde atât localnicii, cât și cei care ne vizitează regiunea, se pot informa despre obiceiurile și gastronomia locală. Așteptăm rețetele dumneavoastră pe adresa de e-mail creative@petry.ro.

Fel