Platouri Reci

Așteptați musafiri, dar nu aveți timp la dispoziție pentru o pregătire îndelungată? Urmează o zi de naștere, revelionul, paștele, sau doar ați invitat prietenii la masă și nu aveți timp suficient sau dispoziția necesară de a pregăti platouri reci pentru musafiri? Vă stăm noi la dispoziție! (Suntem aici pentru Dumneavoastră)

 

Lanțul de magazine Petry vă stă la dispoziție cu platouri reci la prețuri foarte avantajoase, economisind astfel timp și energie. Tot ce aveți de făcut este să intrați în oricare magazin Petry, răsfoiți catalogul cu platouri reci, vă alegeți varianta dorită și lansați comanda. Noi vă executăm comenzile în 48 de ore.

Platourile reci conțin o gamă largă de produse proaspete, gustoase, toate alese cu grijă. Siguri veți găsi compoziția perfectă între variațiile de platouri îmbelșugate!

 

Platourile reci sunt disponibile în variantele de 4 sau 8 persoane, însă dacă sunt servite ca aperitiv, sunt suficiente pentru mai multe persoane datorită cantității și varietății bogate a mezelurilor și brânzeturilor aflate pe platou. S-a calculat pentru o persoană între 200grame de preparate în care nu sunt incluse produsele decorative. Platourile noastre sunt servite pe tăvițe decorative de unică folosință.

 

Contact

PRIMACOM - PETRY 540191 | Târgu-Mureş Str. Barajului nr. 5
Pentru comenzi: +40265/264.308       0735/206.255
Achizitii animale: 0728-98.06.88  
Program: L-V 06-14

Fel