Hidegtálak

Vendégeket vár de nincs ideje, kedve hosszasan készülődni? Hamarosan itt a várva-várt születésnap, szilveszter, húsvét, vagy csak megígérte a barátainak, hogy megvendégeli őket, de nem fér bele az idejébe, hogy a hidegtálat elkészítse?

Mi segítünk Önnek! Ízletes hidegtálakat készítünk előnyös áron, így Ön időt és energiát spórolhat meg. Csak annyi a teendője, hogy 48 órával előtte egyeztessen bármilyen Petry üzletben , nézze át katalógusunkat , és rendelje meg az Ön számára megfelelőt és 2 nap múlva átveheti tőlünk az ízlésesen elkészített tálat.

Tálainkat friss alapanyagokból, ízletes, gondosan kiválasztott termékekből állítjuk össze. Variációink között megtalálható minden ízlésnek megfelelő összeállítás, így bistos megtalálja Ön is a kedvére valót.

 

 

Két méretben rendelhetők: 4 és 8 személy számára, ha előételként tálalja, akár több személy számára is elegendő mennyiségű felvágott és sajt van tálainkon. Egy főre 200 gramm termék van számolva. Ebbe nem tartozik bele a díszítő termékek súlya. Tálainkat egyszer használatos, fóliából készült dekoratív hidegkonyhai tálcákon készítjük el.

 

Kapcsolat

PRIMACOM - PETRY 540191 | Marosvásárhely, Barajului utca 5 sz. 
Rendelésért hívja a 0735/206.255 vagy +40265/264.308
Állatfelvásárlásért hívja a 0728-98.06.88  
Órarend: H-P 06-14

Fel