Blog

Știri și evenimente

Evenimente, știri și noutăți - vă ținem la curent cu toate informațiile importante legate de activitatea noastră!

Cum se fabrică mezeluri de calitate?

Vă prezentăm cum se prepară mezelurile sănătoase pe baza rețetelor tradiționale Petry.

Cum gătești sănătos carnea?

Este foarte important să respectăm condițiile optime necesare păstrării cărnii și a mezelurilor, astfel ne vom putea bucura, cu siguranță, de aroma și consumul acestora fără ca ele să aibă un impact negativ asupra sănătății noastre.

 

Rețete

Rețete delicioase din carne și mezeluri proaspete, pe care le poți prepara ușor. Urmărește-ne, postăm rețete noi periodic!
Poftă bună!

Recente

Blog


Atelier deschis interactiv - Programul care promovează alimentația sănătoasă în rândul copiilor

Micii Bucătari în Atelierul de Prezentare și Muzeul Petry – program interactiv pentru copii din clasele I-IV.

Petry Zalán Endre, proprietarul firmei Petry a câștigat prestigiosul premiu Merit Award for the Carpathian Basin of the Hungarian Quality Product Award

Petry Zalán Endre, proprietarul firmei Petry a câștigat prestigiosul premiu Merit Award for the Carpathian Basin of the Hungarian Quality Product Award, înmânat în data de 5 septembrie 2017, cu ocazia galei premiilor Hungarian Quality Product Award în Parlamentul Ungariei!

Mezelurile românești premiate în Ungaria!

Calitatea mezelurilor ardelenești este recunoscută și peste hotare. Trei produse Petry au câștigat premiul Hungarian Quality Product Award.

Produs unic în România - jambonul crud uscat Petry

Interviu cu Suba Ferenc-Alpár, director de dezvoltare produs la PETRY: "Suntem mândri de faptul că PETRY este prima carmangerie din România care a reușit să prepare jambonul crud uscat."

Fel